Ga naar de homepage
  Categorie
Fill Your Own Treatballs
Fruitmix en Treatsilo
Klimnetten
Lianen
Natuurlijke Snacks
Speelgoed
NIEUW!
Fruitkuipjes
Java Tree en Java Boom
Ladders
Speelplaatsen
Zitstokken

  Zoeken
 

  Informatie
Disclaimer
Contact

Home  >  Knaagdieren

Knaagdieren

Zoofaria… Back to Nature!

Iedere dierenliefhebber wil het beste voor zijn/haar knaagdier. Het juiste verblijf, goede voeding voldoende activiteit…kortom een tevreden en gezond dier.

Met Zoofaria producten brengt u uw knaagdier dichter bij zijn/haar natuurlijke leefomgeving en stimuleert u het natuurlijke gedrag van het dier. Niet alleen uw huisdier heeft hier plezier van, ook u zult ervaren hoe leuk het is om uw dier in zijn/haar natuurlijke leefomgeving te zien.
Zoofaria heeft een visie… Back to Nature!

Natuurlijk gedrag

Knaagdieren zijn van nature actieve dieren en dagelijks druk in de weer met het zoeken naar eten en het verzamelen van voorraden. Snuffelen tussen ritselende blaadjes, het beklimmen van takken en bomen, het is een druk bestaan.

Moderne kooien zijn veelal voorzien van plastic wanden en plateau’s. Een plastic tunnel of trapje begeleid de dieren naar een praktische voerbak en het werk is gedaan.
We bieden onze dieren een solide onderkomen van alle gemakken voorzien en natuurlijk willen we het allerbeste! Toch?

Met Zoofaria dierbenodigdheden geeft u uw knaagdier precies wat het nodig heeft, een natuurlijke leefomgeving waardoor natuurlijk gedrag wordt gestimuleerd.
Zoofaria heeft een visie… Back to nature!

Bodembedekking

Bedek de bodem van de kooi met knisperende beukenbladeren of kies voor Bamboe. Het verstoppen van voedsel tussen de bladeren houdt uw knaagdier actief en bovendien is het ook nog eens leuk om naar te kijken! Vervang de plastic buizen en trappetjes door bijvoorbeeld lianen of andere natuurlijke takken van Zoofaria.

Het stimuleren van dit natuurlijke gedrag draagt toe aan een verbetering van de algemene conditie van het dier.

Verlichting

Veel knaagdieren zijn voornamelijk in de schemering en ’s nachts actief. Door het gebruik van zogenaamde “Moonlight” lampen kunt u nog meer van uw huisdier genieten. Het blauwachtige maanlicht geeft een prachtig natuurlijk effect waarbij de dieren zich erg op het gemak zullen voelen.
Het gebruik van LED verlichting overdag creëert een hogere lichtintensiteit en heeft een positieve invloed op de gemoedstoestand van het dier.

Zoofaria verwijst u graag naar www.avonturiashop.nl voor diverse mogelijkheden om uw knaagdierverblijf van de juiste verlichting te voorzien.
 
Alle rechten voorbehouden | Design by Entersite
ZooFaria - Kerketuinenweg 3 - 2544 CV - 's-Gravenhage - Tel: 070 3637272 - info@zoofaria.nl